Haluaisitko oman myyntipaikan? Varaa se tästä.

Myyjän ohjeet

Löydät täältä kaiken tarvittavan tiedon myyntijaksoasi varten.

Hinnasto

Itsepalvelumyyntipaikka49 €/viikko (7 myyntipäivää) + 10 % myyntiprovisio
89 €/2 viikkoa (14 myyntipäivää) + 10 % myyntiprovisio
All Inclusive -myyntipaikka49 €/viikko (7 myyntipäivää) + 50 % myyntiprovisio
89 €/2 viikkoa (14 myyntipäivää) + 50 % myyntiprovisio
Lisäpäivät7 €/päivä
Minimimyyntiaika7 päivää

Voit varata haluamasi määrän päiviä, minimiaika on 7 päivää. Esimerkiksi 10 päivän hinta on 70 € (viikko 49 € + 3 päivää 21 €) + provisio. Paikka on mahdollista varata myös pidemmälle ajanjaksolle tai toistaiseksi voimassaolevaksi. Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen irtisanomisaika on 14 päivää ja irtisanomisen voi tehdä sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Kaikki varaukset ovat sitovia, eikä niitä voi siirtää tai peruuttaa.

Myyntijakso maksetaan ennen sen alkamista. Maksun jälkeen varaus on sitova. Mikäli et pysty itse tuomaan tavaroita myyntiin sairastumisen tai muun vastaavan syyn takia, voit luovuttaa paikkasi omalle tuttavallesi sovitusti. Ilmoita tästä kuitenkin aina välittömästi myymälän henkilökunnalle. Käyttämättömästä myyntijaksosta ei palauteta varausmaksua.

Mikäli myyjä myöhästyy myyntijakson aloituksesta tai keskeyttää myyntijakson, ei varausmaksua hyvitetä. Mikäli myyjä ei ole (ilmoittamatta) tuonut myytäviä tuotteita myymälään 3 päivän sisällä jakson alkamisesta, on myymälällä oikeus vuokrata paikka seuraavalle asiakkaalle.

Myyntipaikka

Myyntipaikat ovat ainoastaan yksityishenkilöiden käyttöön. Voit varata myyntipaikan sähköisestä varausjärjestelmästä (Kirppari-Kalle), puhelimitse tai paikan päällä myymälässä. Saatavilla on sekä itsepalvelu- että All Inclusive -myyntipaikkoja. Myyntipaikoissa on pieniä eroja.

Myyntipaikat ovat pääasiassa noin 156 cm korkeita ja 100 cm leveitä. Myyntipaikat sisältävät sekä 50 cm leveän vaaterekin tangolla + ylä- ja alatasolla että noin 50 cm leveän hyllykön, jossa on 3 hyllyä + ylätaso. Osa myyntipaikoista on rekkipaikkoja (myyntipaikat 1, 5, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 29, 39 ja 77). Rekkipaikka on myyntipaikka, jossa on noin 100 cm leveä rekki ilman hyllykköä. Rekin päälle ja alle voi myös laittaa myytäviä tuotteita. 

Myyntipaikan hintaan sisältyy erilaisia henkareita (aikuiset/isot lapset/pienet lapset/housut), 2 tarra-arkkia hintalappuja (lisäarkit 0,50e/kpl) ja tarvittaessa max 10 kpl tarrahälyttimiä. Lisämaksusta saatavilla on myös muita hälyttimiä. Tuotteiden esillepano onnistuu sovitusti myös kassa-alueelle ilman lisämaksua.

Kuljetuspalvelu (alkaen 10 €)

Voit halutessasi varata kuljetuspalvelun tuotteiden noutoa tai palautusta varten. Noudamme valmiiksi pakatut myyntiin tulevat tuotteet asiakkaan luota ja toimitamme ne myymälään asiakkaan myyntipaikalle. Voimme myös tarvittaessa palauttaa valmiiksi pakatut tavarat. Munkinseudun alueella kuljetusmaksu on 10 €/nouto tai palautus (Munkkiniemi, Munkkivuori, Niemenmäki, Kuusisaari, Lehtisaari). Kuljetukset onnistuvat myös muilta alueilta erikseen sovittavaan lisähintaan (20–40 €). Kuljetuksesta tulee sopia viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen tuotteiden noutoa tai palautusta.

Pöydän rakentaminen

Pöytä voidaan rakentaa myyntikuntoon henkilökunnan toimesta asiakkaan valmiiksi hinnoittelemilla tuotteilla 20 € lisähintaan.

Myytävät tuotteet

Piraattituotteiden, aikuisviihteen, päihteiden, vaarallisten aineiden, aseiden ja elintarvikkeiden myynti on kielletty. Henkilökunta poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

Myyntiin voi tuoda naisten, miesten ja lasten sesongin mukaisia ehjiä ja puhtaita vaatteita ja asusteita, leluja, pelejä, harrastustarvikkeita sekä kaikenlaista kodin pientavaraa, kuten esimerkiksi astioita, valaisimia, taidetta sekä koruja. Sähkölaitteiden toimivuus tulee tarkistaa ennen myyntiä. Myyjä vastaa itse tuotteidensa laillisuudesta ja asianmukaisesta kunnosta.

Hinnoittelu

Tuotteet hinnoitellaan viivakoodillisille hintalapuille, joita saat myymälästä. Voit myös tulostaa hintalappuja kotona. Emme myy tuotteita ilman viivakoodia.

Hintalaput voi täyttää joko käsin tai sähköisesti Kirppari-Kallessa. Hintalapussa tulee olla merkittynä tuotteen nimi ja selkeä kuvaus (esimerkiksi “Nike-huppari 116 cm”) sekä hinta euroina. Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, on hintalappu vaihdettava aina uuteen. Epäselvät hintamerkinnät ja mahdolliset yliviivaukset estävät tuotteen myynnin. Tuotteita, joissa ei ole hintalappua, säilytetään 14 vuorokauden ajan kassalla “hinnattomien tuotteiden rekissä”, jonka jälkeen ne siirtyvät myymälän hallintaan.

Myynti

Itsepalveluasiakkaat tuovat tuotteensa myyntiin varauksen ensimmäisenä päivänä myymälän avauduttua. All Inclusive -asiakkaat tuovat tuotteensa myymälään vähintään viikkoa (7 päivää) ennen myyntijakson alkamista. Tuotteita voi täydentää koko jakson ajan.

Viimeisen myyntipäivänä myyntipaikka tulee tyhjentää ennen myymälän sulkeutumista. All Inclusive -asiakkaiden myymättä jääneet tavarat pakataan valmiiksi noutoa varten. Henkilökunta voi pakata tuotteet valmiiksi myös itsepalveluasiakkaille 20 € lisämaksusta, joka vähennetään myynnistä ennen tilitystä.

Noutamattomien tuotteiden säilytyksestä veloitamme 5 €/vuorokausi. Mikäli itsepalvelumyyntipaikkaa ei ole tyhjennetty viimeisen myyntipäivän aikana, veloitamme lisäksi 20 € tyhjennysmaksun (Esimerkiksi: Jos myyntipaikan tyhjennys ja tuotteiden noutaminen myöhästyvät 1 vuorokaudella, tulee lisämaksuja yhteensä 25 €). Tavaroita voidaan säilyttää korkeintaan 10 vuorokauden ajan. Tämän jälkeen tuotteet siirtyvät myymälän hallintaan, jolla on lupa toimittaa ne valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle tai kierrätykseen. Tuotteiden toimittamisesta hyväntekeväisyyteen myyntiajan päätteeksi voidaan sopia myös etukäteen, jolloin purkamista eikä säilytysmaksua veloiteta erikseen.

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tilitys

Myyntituotot maksetaan ainoastaan suoraan pankkitilille. Myyntituotot tilitetään 7 arkipäivän kuluessa.

Myyjän on mahdollista seurata omaa myyntiään reaaliaikaisesti (Kirppari-Kallessa). Jos myyntijakso on pitempi kuin 14 päivää, voi siihen pyytää välitilitystä. Välitilityksen voi pyytää sähköpostilla, soittamalla tai käymällä myymälässä. Jollei tilitystä pystytä tekemään asiakkaasta johtuvasta syystä viimeistään kuukausi myyntijakson päättymisen jälkeen, siirtyvät jäljelle jäävät tuotteet ja varat kirpputorin omaisuudeksi. 

Muut ehdot

Butik 33 varaa itselleen oikeuden sekä kuvata että käyttää kuvia kaikista myynnissä olevista tuotteista sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla.

Butik 33 ei korvaa varastettuja tai kadonneita tuotteita. Varkauksia pyritään estämään hälytinporttien ja kameravalvonnan avulla.

Butik 33 ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun onnettomuuden yhteydessä.


Tule käymään

Laajalahdentie 14
00330 Helsinki

044 248 3443
info@butik33.fi